جمعه ۱۹ آبان ۱۴۰۲ - ۱۰:۵۳
کد خبر: 362998

متخصص طب سنتی درباره راه‌های کاهش عوارض سینوزیت در پاییز توضیح داد.

سینوزیت درپاییز را چگونه کنترل کنیم؟

به گزارش سلامت نیوز به نقل از فارس پانته‌آ شیرویه، پزشک متخصص سینوزیت-درپاییز-را-چگونه-کنترل-کنیم">طب سنتی، هفدهم آبان ماه در استودیوی سلام تهران در مورد سینوزیت گفت: به طور کلی سینوزیت به معنای التهاب مخاط سینوس‌هاست. افراد مبتلا به سینوزیت ترشحاتی از بینی و پشت حلق را تجربه می‌کنند. آنها بعضا دچار کیپ شدن بینی یا درد در ناحیه سینوس‌ها می‌شوند. سردرد، سرفه‌های خشک و گرفتگی صدا از دیگر علائم سینوزیت است.

وی افزود: سینوزیت‌ انواع مختلف دارد. به عنوان مثال می‌توان به سینوزیت حاد اشاره کرد. در این نوع سینوزیت ما علائمی را با شدت بالا شاهد هستیم. برای مثال شخص حتی با لمس سینوس‌ها درد را احساس می‌کند یا سردرد شدید دارد. در مواجهه با این نوع سینوزیت‌ها شخص باید با مراجعه به پزشک تحت درمان قرار بگیرد.

شیرویه اظهار داشت: نوع دیگری از سینوزیت‌ها، سینوزیت مزمن است؛ یعنی بیش از ۱۲ هفته شروع شده و علائم شدیدی ندارد. این نوع سینوزیت در فصل پاییز بسیار شایع است. یکی از دلایل اهمیت سینوزیت در این است که از هر ۷ نفر، ۱ نفر به سینوزیت مبتلاست. علت دیگر ایجاد علامت در تمامی اعضای بدن است. برای مثال با ورود ترشحات سینوسی به معده، زخم معده به وجود می‌آید. در کنار آن خطر ابتلا به مشکلات روحی مانند اضطراب و افسردگی در نتیجه سینوزیت نیز وجود دارد.

وی افزود: در طب رایج تا قبل از سال ۲۰۰۷، علائم سایر اعضا را در پرسشنامه مربوط به سینوزیت می‌پرسیدند. با اینکه اکنون دیگر این سوال‌ها بیان نمی‌شود، در طب ایرانی ما همچنان بر اهمیت این علائم تاکید داریم. بعضا بیمار خود متوجه ریزش ترشحات در پشت حلق به دیگر اعضای بدن نمی‌شود، اما آثار آن را می‌بینند.

این متخصص طب سنتی در مورد راهکارهایی در رابطه با سینوزیت گفت: ما باید سبک زندگی خود را مورد بازنگری قرار دهیم. اینکه چه لباسی می‌پوشیم یا چگونه می‌خوابیم، در ابتلا به بیماری سینوزیت نقش بسیار پررنگی دارد. در لباس پوشیدن در فصل پاییز باید در نظر داشته باشیم که ناحیه سر و پیشانی باید به طور کامل پوشانده شود. در معرض باد قرار گرفتن یکی از عوامل مهم در تشدید سینوزیت است.

وی افزود: توصیه می‌شود عزیزان بعد از حمام همیشه موها را خشک کرده و سر را با حوله یا روسری نازکی بپوشانند. در هنگام خواب نیز توصیه می‌شود که افراد در موقع خواب سر را نیز بپوشانند. اگر این مساله رعایت شود، میزان ترشحات به شکل قابل توجهی کم می‌شود.

شیرویه اظهار کرد: کسانی که سینوزیت دارند بهتر است در طول روز و هوای روشن نخوابند، چرا که خواب در طول روز ترشحات را تشدید می‌کند. لذا پیشنهاد می‌شود که اگر افراد به خواب نیاز دارند، قبل از صرف ناهار بین ۱۵ تا ۲۰ دقیقه چرتی کوتاه داشته باشند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha